S&A Advising

Bewaar de services die u elke dag gebruikt door betere deals te kiezen. Combineer uw diensten met één partner en bespaar tijd door samen te werken met verschillende leveranciers en bedrijven.

Solar - Zonnepanelen

Earth is uw partner voor het onderzoeken, voorstellen en implementeren van groene energieoplossingen. We gebruiken onuitputtelijke zonne-energie om uw huis of gebouw van stroom te voorzien. Dit is niet enkel voordelig voor de planeet, maar ook voor jou. Correct aangelegde zonnepanelen zijn een pak goedkoper dan stroom aankopen. Particulieren, grote en kleine bedrijven, beursgenoteerde bedrijven… iedereen kan bij ons terecht. Kies een woning of gebouw en word je eigen energieleverancier.

zonnepanelen

Duurzame keuzes voor iedereen

Of je nu zonnepanelen wilt kopen of huren, Earth biedt groene kortingen aan voor iedereen. Op basis van uw type gebouw, capaciteit en budget stellen we de ideale groene energieoplossingen voor. Kiezen voor Earth-zonnepanelen is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar helpt ook bij het bouwen aan een duurzamere wereld. Gebruik zeker het voordeel van deze win-win situatie. Indien je nog vragen hebt, contacteer ons. Wij helpen je bij alle vragen zo goed mogelijk verder. Dit kan gaan van vragen over je huidige energiefactuur tot vragen over premies en subsidies in verband met zonnepanelen.

Welke maat zonnepanelen heb ik nodig?

Afhankelijk van uw verbruikssituatie bevelen onze professionals het juiste aantal panelen en bijbehorende thuisbatterijen aan. Niet te veel en niet te weinig. Door het formaat van de zonnepanelen goed aan te passen, hoef je alleen de energie op te wekken die je nodig hebt. Zo is het niet nodig de extra energie terug te sturen naar het net. Ook de installatiekosten en de terugverdientijd liggen zo een pak lager.

zonnepanelen

S&A Advising

Besparen

Vereenvoudig uw leven door een partner te kiezen en ondersteuning te krijgen. Maak een afspraak door op de knop te drukken. Voor zonnepanelen maken wij gebruik van de services van Earth.
zonnepanelen

Zonnepanelen prijs

De prijs van zonnepanelen is in de laatste 5 jaar enorm gedaald. Dit heeft ervoor gezorgd dat de gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen ook gedaald is. Ze betalen zichzelf nu al terug in ongeveer 8 jaar. Dit is natuurlijk afhankelijk van de systeemgrootte, het btw-tarief (maar 6% voor woningen ouder dan 10 jaar) en de prijs. We helpen je zo goed mogelijk verder bij het hele proces van de installatie van de zonnepanelen tot het gebruik. Neem snel contact op om te weten te komen hoe voordelig zonnepanelen voor jou zijn.

Wat is een thuisbatterij?

Een thuisbatterij is een grote batterij die in een privéwoning kan worden geplaatst om elektriciteit op te slaan.

Meestal is de batterij aangesloten op een zonnepaneel, omdat je op die manier ’s nachts en wanneer het niet gloeit, de gratis energie van de zon kan opslaan.

De capaciteit van een thuisbatterij wordt uitgedrukt in kilowattuur.

Zijn thuisbatterijen een slimme investering?

De kosten van een thuisbatterij zijn afhankelijk van veel factoren, zoals merk en capaciteit. Hoe hoger de capaciteit, zowel de laadcapaciteit als de stroomtoevoersnelheid, hoe hoger de prijs. Maar voor een kwalitatief hoogstaand exemplaar rekent u al snel 5.000 tot 8.000 euro uit. Dergelijke grote hoeveelheden laten momenteel niet toe dat huishoudelijke batterijen dezelfde terugverdientijd (gemiddeld 8 jaar) hebben als zonnepanelen. Momenteel duurt het gemiddeld 20 jaar voordat huishoudelijke batterijen winstgevend worden.

Waarom jouw zonnepanelen via S&A Advising aankopen?

• We zorgen dat je de juiste hoeveelheid zonnepanelen krijgt. Zo wek je enkel stroom op die je gebruikt.
• Dankzij onze professionele aanpak betaal je niet te veel installatiekosten. Ook de terugverdientijd van de zonnepanelen ligt lager.
• We garanderen duurzaamheid voor onze planeet en jouw portemonnee.

zonnepanelen