S&A Advising

Bewaar de services die u elke dag gebruikt door betere deals te kiezen. Combineer uw diensten met één partner en bespaar tijd door samen te werken met verschillende leveranciers en bedrijven.

Energie

lamp

Welke energieleverancier is het goedkoopst? Ze vergelijken is niet zo eenvoudig. Afhankelijk van jouw huidige verbruikssituatie zoeken we naar de meest geschikte energieleverancier voor jouw bedrijf of woning.

lamp

Energie is duur, maar de meeste Belgen betalen ook te veel. We helpen je energie te besparen. Daarom gaan we voor je op zoek naar de beste gas- en elektriciteitsleveranciers. Je kan bij ons terecht voor oplossingen om het eigen verbruik te verminderen.

S&A Advising

Besparen op gas

Het vinden van de juiste gasleverancier kan een hele klus zijn. Er zijn veel leveranciers van aardgas in België. Door middel van onze benchmarks helpen we de beste gasleverancier te vinden. Daarna overlopen we welke het goedkoopst zijn en welke het best bij jouw verbruik past.

elektriciteit

Tips om minder energie te verbruiken

Waarom is mijn energieverbruik zo hoog? Veel apparaten hebben een groot sluipverbruik wanneer ze op stand-by modus staan. Trek altijd de stekker uit van apparaten die je niet gebruikt. Zo bespaar je tientallen euro’s per jaar. Het gebruiken van energiezuinige apparaten is ook aangeraden. Deze apparaten zijn te herkennen aan het energielabel. Je kan best enkel apparaten kopen die een A+++ label hebben. Dit komt doordat elke ‘+’ een verminderd verbruik van 20% betekent. Kies voor ledverlichting in plaats van gewone lampen omdat deze minder verbruiken en langer meegaan. Je verdient deze investeringen snel terug via je energiefactuur.

Je kan het energieverbruik verminderen door energiebesparende maatregelen te nemen. Je kan ook een energiescan uitvoeren om meer inzicht te krijgen in het energieverbruik van jouw woning.

Veranderen van energieleverancier

Overstappen naar een goedkopere leverancier is niet moeilijk. Vergelijk verschillende energieleveranciers zorgvuldig en maak keuzes. Gezinnen, zelfstandigen en kleine en middelgrote ondernemingen kunnen gratis van leverancier veranderen, met een maximaal stroomverbruik van 49.999 kWh en een maximaal aardgasverbruik van 99.999 kWh. Ons professionele team staat klaar om je te helpen bij al je vragen. Neem gerust contact met ons op.

windmolens
windmolens

Groepsaankopen

Met groepsaankopen profiteert u van de voordelen van een grote groep. U hoeft geen energiecontracten meer te vergelijken, maar krijgt advies op maat van winnende leveranciers uit onze onafhankelijke veilingen. En een schakelaar? Wij regelen het voor u. U merkt er niets anders van dan uw lage energierekening.

Waarom contact opnemen met S&A Advising?

Bespaar maandelijks veel op energiekosten
• We vergelijken jouw energieprijs en verbruik met onze benchmarks. Dit is informatie over het verbruik en de kosten van andere klanten.
• Tarieven vergelijken is makkelijker met onze professionele hulp.
• We begeleiden je door het overstapproces.

windmolens