S&A Advising

Bewaar de services die u elke dag gebruikt door betere deals te kiezen. Combineer uw diensten met één partner en bespaar tijd door samen te werken met verschillende leveranciers en bedrijven.

Besparen als bedrijf

windmolens

Als bedrijf bent u waarschijnlijk al op zoek geweest naar manieren om op kosten te besparen. Hier zijn veel manieren voor.

zonlicht

Een samenvatting is te vinden hieronder. Voor meer info: neem gerust contact met ons op.

Besparen op bedrijfskosten is een lastige opgave

Het is een hele inspanning om kosten te besparen als bedrijf. Er kruipt ook enorm veel tijd in. Hebt u geen idee waarop u kan besparen of hebt u geen tijd om dit na te kijken? Neem dan contact met ons op. We zoeken de beste manier om kosten te besparen voor uw bedrijf. Ons professionele team met uitgebreide vakkennis staat voor u klaar.

We maken een kostenanalyse en vergelijken deze met de kosten van onze andere klanten door middel van benchmarks. Hierna stellen we een plan op dat duidelijk maakt waarop en hoe u kan besparen als bedrijf. Daarna nemen we het plan grondig met u door zodat alles duidelijk is. Indien u dan nog vragen hebt, contacteer ons en we zullen deze vraag zo snel en correct mogelijk beantwoorden. Een goede communicatie staat centraal bij het hele proces, daarom dat dit voor ons zo belangrijk is.

Bedrijfskosten verlagen

We hebben een diepe kennis van prijzen. Dit is iets dat veel bedrijven missen. Bedrijven betalen vaak veel te veel voor hun telecomabonnementen en energie. Ons doel is bedrijven te helpen die hiermee problemen hebben. We richten ons vooral op de kosten waarop het minst wordt gelet: de indirecte kosten. Door hiermee rekening te houden, kan uw bedrijf per maand een enorme som geld besparen.

S&A Advising

Besparen

Vereenvoudig uw leven door een partner te kiezen en ondersteuning te krijgen. Maak een afspraak door op de knop te drukken.

Enkele tips om te besparen op bedrijfskosten

Het kantoor van een onderneming is vaak een grote kost. Ga na of u niet te veel betaalt voor uw huisvesting. Een andere tip is gebruik te maken van thuiswerken. Het lijkt op eerste zicht ingewikkeld maar als het juist wordt toegepast is dit het niet. Het bespaart plaats op kantoor en alle kosten die hiermee te maken hebben. Denk aan verwarmingskosten, elektriciteit…

De efficiëntie van uw bedrijf verhogen lijkt een investering. Als u online tools gebruikt, kan het zijn dat u veel kan besparen doordat een hoop andere tools overbodig zijn. Er gaat ook meer werk gedaan kunnen worden in een kortere tijd. Hier spreken we dan over een besparing van tijd.

Samenwerken met andere bedrijven kan ook voordelig zijn. Als u wat tijd investeert in netwerken, dan kunt u waarschijnlijk een bedrijf vinden dat gezamenlijk materialen wilt inkopen bijvoorbeeld. Zo groeit de bekendheid van uw bedrijf terwijl u kosten bespaart.

Dit zijn natuurlijk maar enkele voorbeelden om u een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is. Neem snel contact op om te bespreken hoe we uw bedrijf kunnen helpen.

Waarom contact opnemen met S&A Advising?

Bespaar maandelijks veel op energiekosten
• We vergelijken jouw energieprijs en verbruik met onze benchmarks. Dit is informatie over het verbruik en de kosten van andere klanten.
• Tarieven vergelijken is makkelijker met onze professionele hulp.
• We begeleiden je door het overstapproces.