S&A Advising

Samenwerking met Security First BV te Herzele zij doen er alles aan om u te helpen het beste materiaal te vinden binnen uw budget. We zijn altijd toegewijd aan het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten. Wij verzekeren onze klanten eerlijke prijzen en producten van hoge kwaliteit zonder enige moeite.

Camerabewaking

Een goede installatie begint altijd met een goed ontwerp. Daarom nemen wij onze tijd om te luisteren naar uw wensen. We bespreken wat technisch mogelijk is en welk type camera of opnametoestel het best past voor uw specifieke nood of wens.

We geven extra informatie over de wetgeving zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Door het hoge aantal toepassingen bestaat er voor bijna elke situatie een type camera. Wij bekijken met onze ervaring welke het beste past voor uw situatie.

We houden rekening met de DORI afstanden. Of het nu voor Detectie, Observatie, heRkenning of Identificatie is wij voorzien steeds de best geschikte camera voor uw wens.

Installatie

Wij plaatsen al het materiaal zoals het moet en brengen zo uw installatie tot in de puntjes in orde. We nemen al ons afval mee en laten de werkplek terug netjes achter. Verder zorgen we ervoor dat alles geplaatst is met oog op detail en esthetiek. We zorgen ervoor dat uw systeem op de correcte manier geprogrammeerd is, stellen de configuratie van de bewegingsdetectie op punt, programmeren de slimme detectie, lijndetectie, integraties met inbraakalarm, enz.

LightSYS™2

Nu kunt u uw huis, kantoor en gezin beschermen met een uitgebreid beveiligingssysteem dat u meer functionaliteit biedt. Met behulp van een gebruiksvriendelijke smartphone-app waarmee u het systeem op afstand kunt bedienen en meldingen over de status kunt ontvangen, kunt u zelfs als u weg bent de controle behouden. In het geval van een waarschuwing ontvangt u of uw beveiligingsprovider een videoclip of stilstaand beeld van uw huis, zodat u kunt bepalen of er een reële dreiging is en of er verdere actie nodig is. U kunt ook op elk moment met een klik op de knop live video aanvragen als u zich zorgen maakt en om uw huis en gezin veilig te houden.

S&A Advising

SecurityFirst

Laat ons weten wat we voor u of uw kantoor kunnen doen door ons te bellen. We staan voor u klaar zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

AJAX Systems

Ajax Systems is een draadloos inbraakdetectiesysteem dat veiligheid, gebruiksgemak en design combineert. Dus zowel het ontwerp van de componenten als de applicatie en software is uitstekend! Het is niet onredelijk dat het motto van Ajax Systems is “When security is art”. Alle componenten zijn verkrijgbaar in wit of zwart en het systeem kan volledig worden geleerd, geconfigureerd en bediend vanaf een smartphone.

Beveilig uw woning met een Jablotron alarminstallatie

Maak uw huis veiliger en geniet van echte rust en zekerheid. Het JABLOTRON 100+-alarmsysteem beveiligt uw hele huis, en met de slimme functies kunt u het licht aandoen, uw garagedeur openen of het tuinbesproeiingssysteem aanzetten. En dat alles kan ook op afstand dankzij de MyJABLOTRON-app

Installeren

Laat je liever je systeem installeren door een professional, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het plaatsen, onderhouden en herstellen van alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrole en branddetectiesystemen.

Wij hebben alle technische knowhow aan boord om je zo goed mogelijk te ondersteunen bij je vraag, probleem of installatie.

Bij de installatie geven wij steeds vrijblijvend advies over hoe je jouw woning of bedrijfspand beter kan beveiligen door slechts enkele kleine ingrepen of aanpassingen door te voeren.

SECURITY FIRST is erkend door de FOD Binnenlandse Zaken voor de installatie van alarmsystemen en camerabewaking.

Wij volgden alle AJAX & JABLOTRON trainingen en kunnen dit staven met de nodige certificaten, ook volgen we continu de laatste nieuwtjes op.

Wil je dus jouw installatie laten uitvoeren door ons en dit aan een scherpe prijs, vul dan onze contactpagina in en wij contacteren je zo spoedig mogelijk!

Na vijf jaar bent u eigenaar van de installatie en tijdens deze vijf jaar worden alle herstellingen door normaal gebruik gedurende de looptijd voor u gedaan.